Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor MAF-gezin

Geplaatst op: 10 maart 2020

Om het werk van Genemuider MAF-piloot Arjan Paas door te laten gaan, organiseert de Thuisfrontcommissie van het gezin jaarlijks verschillende acties om de uitzending te bekostigen. Daarnaast zijn er ook veel sponsoren.

Een MAF-piloot ontvangt namelijk geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De ThuisFrontCommissie (TFC) helpt daarbij. Eén van de acties die de TFC jaarlijks, twee keer, organiseert is de kledingverkoop.

Het is de dames van het kledingcomité van de “MAF-winkel” opnieuw gelukt om een prachtige collectie kleding samen te stellen. Het betreft kinderkleding, dameskleding en een beetje herenkleding. De collectie bestaat uit (veel) nieuwe kleding en goede, schone 2e hands kleding. Er is veel merkkleding bij. Bovendien zijn er schoenen en accessoires.

Dankzij de vele gevers is er weer heel veel keus. De eerste dag dat de winkel open is, is op DV woensdag 18 maart vanaf 9.00 uur. De “winkel” is gehuisvest op Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden.

Tegenover deze locatie is een groot parkeerterrein (bij de Oosterholthoeve). Fietsen graag meenemen tot achter de loods waar de ingang van de “winkel” is.

De opbrengst is dus zoals altijd voor het MAF-pilotengezin Arjan en Aartje Paas en hun kinderen die nu werkzaam zijn in Papoea Nieuw-Guinea (PNG). Zie www.bushpiloot.nl en www.MAF.nl/paas

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500