Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas sluit voorlopig de deuren

Geplaatst op: 12 maart 2020

Naar aanleiding van de kabinetsbesluiten over het coronavirus heeft Dorcas besloten om de winkel in Genemuiden tot 31 maart te sluiten. Er kunnen vanaf deze datum dus ook geen goederen meer worden ingeleverd. 

“Het gaat ons aan het hart, maar we beseffen dat we voor nu geen andere keus hebben temeer daar onze grote groep vrijwilligers tot de uitgeroepen risicogroep van 65+ behoort. Laten we hopen en bidden dat deze maatregelen het gewenste effect zullen hebben en wij op 1 april onze deuren weer kunnen openen, zodat het noodzakelijke Dorcaswerk wereldwijd doorgang kan vinden”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500