Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Versspecialisten bundelen ‘digitaal’ hun krachten

Geplaatst op: 23 maart 2020

Ons dagelijks rondje boodschappen wordt door het Coronavirus steeds minder vanzelfsprekend. Steeds meer mensen zijn aan huis gekluisterd en niet iedereen durft de deur meer uit. Om iedereen van dienst te kunnen blijven en piekmomenten in de winkels te voorkomen, bieden de Genemuidiger versspecialisten hun producten nu aan op een zogenaamd digitaal dorpsplein.

Het digitale dorpsplein biedt de consument het gemak om online hun boodschappen te bestellen en te betalen, in de winkel af te halen of thuis te laten bezorgen. Een verstandige manier om jezelf te beschermen en tegelijkertijd de lokale ondernemers de Corona-crisis door te helpen.

Op de website www.dorpsplein-genemuiden.nl zijn inmiddels de webshops van De Lange Puur Natuur, Buitenbosch broodjes, kaas & delicatessen en Slagerij van Ingen geactiveerd. De webshops van Keurslager M. van de Weg en bakkerij Groot Koerkamp volgen later deze week. Het streven is om de verschillende webshops uiteindelijke aan elkaar te koppelen, zodat de winkels de bestellingen kunnen bundelen voor waar mogelijk één afhaalpunt of bezorgronde.

Ook diverse non-food winkels uit Genemuiden hebben inmiddels interesse getoond in het digitale dorpsplein, alle ontwikkelingen zijn te volgen op de betreffende website. Neem daarom vandaag nog een kijkje op www.dorpsplein-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500