Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer twee Genemuidenaren naar het ziekenhuis

Geplaatst op: 3 april 2020

Opnieuw zijn twee Genemuidenaren met coronaverschijnselen naar het ziekenhuis vervoerd. Meerdere mensen bezochten bovendien de huisartsenpost. Voor burgemeester Bilder reden om nogmaals te wijzen op het volgen van de maatregelen. “Het virus waart rond in Genemuiden en gaat voor rampzalige gevolgen zorgen als we niet opletten”, aldus de burgemeester op ZwartewaterFM.

In Hasselt is opnieuw iemand overleden aan de gevolgen van corona. Dat betekent dat nu achttien Zwartewaterlanders zijn overleden. Ook in Hasselt eist het virus nog steeds zijn tol, want ook daar zijn twee inwoners vrijdag naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500