Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Mooi om duimpjes omhoog te zien gaan’

Geplaatst op: 6 april 2020

“Het was een spontane actie: om 19.45 uur gingen er wat berichten rond in onze groepsapp en een uur later stonden wel al bij De Meente”, vertelt Sep Rook over de actie van de S-side van afgelopen zaterdag. Ze gaven op een bijzondere manier gehoor aan de oproep om kaarsjes te branden voor de slachtoffers van het coronavirus. De Sportclub-supporters gingen met fakkels naar het Genemuider verzorgingstehuis.

“We deden het niet voor ons zelf, maar voor de bewoners en de medewerkers van De Meente. Geweldig om veel duimpjes omhoog te zien gaan. We zagen de oude mensen voor de ramen staan, en zorgmedewerkers in beschermende kleding. Bedoeling was om ze een hart onder de riem te steken. En dat is denk ik gelukt”, aldus Rook voor ZwartewaterM.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500