Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG zoekt (jonge) bestuursleden

Geplaatst op: 6 april 2020

SCEG zoekt nieuwe bestuursleden bij de organisatie van alle evenementen en activiteiten in Genemuiden. Vooral jonge bestuursleden tot veertig jaar zijn meer dan welkom. SCEG organiseert onder meer Genemusiment, maar ook de Jamsessie, reisverhalen, workshops, Bokkentocht, Umme de draaitoafel, cabaret, bedrijfsbezoeken en lezingen in het kader van 4-5 mei.

Met de activiteiten probeert SCEG een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken. SCEG zit niet vastgeroest aan vaste patronen, maar is altijd in beweging. “Wij proberen steeds in te spelen op de behoefte van onze doelgroep, waarbij wij niet schromen om ook enkele in het verleden succesvolle activiteiten te laten vervallen en nieuwe dingen uit te proberen. Onlangs is het nieuwe logo gepresenteerd waarin de vier huidige SCEG pijlers cultuur, evenementen, muziek en workshops en lezingen in pictogrammen terugkomen.”

Met twee drukbezochte reisverhalensessies is 2020 voortvarend gestart. Daarna zijn door de coronacrisis veel activiteiten in het water gevallen. “Maar wij gaan natuurlijk wel door met het bedenken en voorbereiden van nieuwe activiteiten voor na deze crisis. Hopelijk kunnen wij na de vakantie de draad weer oppakken. De eerste grote SCEG-activiteit is op zaterdag 19 september, wanneer we voor het heerst “Genemuiden Kamerbreed” houden. Dit nieuwe evenement is een combinatie van het beste van Genemusiment en Eikoerei op één dag, uiteraard gecentreerd rondom het centrum en de haven.”

Naast bestuursleden zijn ook donateurs van harte welkom. Die zijn dat al vanaf 15 euro per jaar, met op de koop toe vier informatiebulletins per jaar. Kijk voor informatie op www.sceggenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500