Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met een FlexVisit toch geliefden zien

Geplaatst op: 17 april 2020

Muiderheim, een Adullam-locatie in Genemuiden, wil een zogenoemde FlexVisit huren. Daarmee kunnen bewoners en bezoekers elkaar toch ontmoeten. Een grote glazen constructie zorgt dat dit veilig kan. “Je kunt elkaar zien en met elkaar praten, maar elkaar niet aanraken. Bovendien kom je via een andere ingang binnen. Daarvoor moet dus wel ruimte zijn”, legt burgemeester Bilder uit.

Hij staat heel positief tegen de mogelijkheden en hoopt dat deze ook geschikt is voor bijvoorbeeld de verzorgingstehuizen. Huur van de constructie is wel duur. Muiderheim probeert het huurbedrag nog bij elkaar te krijgen. “Misschien zijn er Zwartewaterlanders die creatief en handig zijn die een soortgelijk iets in elkaar kunnen zetten”, opperde Bilder bij ZwartewaterFM.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500