Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee bewoners van De Meente overleden aan corona

Geplaatst op: 17 april 2020

Twee bewoners van De Meente zijn de afgelopen dagen overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dat meldde burgemeester Bilder vrijdagavond. Dat betekent dat er nu al twaalf Meente-bewoners zijn overleden aan het virus. In de Hasselter Hazelaar ligt dat aantal op veertien.

Over het algemeen blijven de cijfers stabiel. Ook de huisartsen hebben het de laatste dagen rustig met mensen met coronaverschijnselen. En, op een gekke manier een positief punt, ze zien weer meer patiënten die zich met andere klachten melden.

Zowel in De Meente als De Hazelaar zijn nog acht bewoners ziek. In De Schans in Zwartsluis is het aantal besmettingen bij drie gebleven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500