Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Huisarts Maas maandag weer aan het werk

Geplaatst op: 1 mei 2020

Huisarts Rob Maas verwacht dat hij maandag weer aan de slag kan. Vorige week werd bekend dat ook hij het coronavirus had opgelopen. “Ik heb drie tot vier dagen behoorlijke griepverschijnselen gehad, maar het is nu vooral nog hoesten. Ik mag mijn handen dichtknijpen als ik zie hoe ziek anderen zijn geweest”, aldus Maas.

Hij bedankt alle mensen die een kaartje hebben gestuurd. “Ik heb me over de hoeveelheden verbaasd, dat was echt geweldig”, aldus Maas, die vorige week maandag ziek van zijn werk kwam. “Toen ik op de bank moest gaan liggen, had ik al het gevoel dat het foute boel was. Na een slechte nacht heb ik me de volgende dag laten testen en 24 uur later bleek dat positief te zijn.”

Onverwacht kwam dat dus eigenlijk niet. “Ik was door de besmetting van mijn collega ook wat meer in de vuurlinie terechtgekomen. Je ziet hoe moeilijk het is om dit virus te ontlopen”, zegt Maas, die een oproep doet om de 1,5 meter regel in acht te houden. “Je ziet in andere landen waar maatregelen worden versoepeld, dat er een tweede golf van het virus komt.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500