Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nicole Daenen gaat woonwensen vervullen

Geplaatst op: 11 mei 2020

“Wat ik leuk vind aan werken in de hypotheeksector? Dat je mensen blij kunt maken omdat ze een huis kunnen kopen!”, zegt Nicole Daenen. En dat doet ze sinds deze week bij Bonthuis Vaartjes Makelaars en de Hypotheekshop. Daar leert ze ongetwijfeld de gemeente beter kennen waar ze op de motor al regelmatig doorheen kruist. 

Ze kent het gebied sowieso al langer, vertelt de in Zwolle geboren inwoonster van IJhorst. “Mijn ouders hadden vroeger een boot en daarmee waren we regelmatig in Zwartsluis. Een schitterend gebied natuurlijk. Met de motor komen we ook vaak in Zwartewaterland, onder meer op doortocht naar de Noordoostpolder. Door de coronacrisis hebben we de laatste tijd helaas maar weinig gereden. En mijn andere hobby ligt ook al even stil: ik speel handbal bij HV Zwolle.”

Die toertochten vormen overigens niet de aanleiding voor de move naar Bonthuis Vaartjes. “Nee, ik las dat ze op zoek waren naar een hypotheekadviseur. Ik werkte eerder bij de Rabobank, een makelaar in Meppel en bij een hypotheekkantoor in Zwolle. Daar was ik tot voor kort commercieel binnendienstmedewerker en ik wilde graag een volgende stap zetten. En toen zag ik de vacature van Bonthuis Vaartjes.”

Zomaar een sollicitatiebrief schrijven, deed ze overigens niet. Toevallig kent ze Karin, die al bij Bonthuis Vaartjes werkt. “Natuurlijk heb ik die gevraagd of het een mooi bedrijf is en of de collega’s een beetje leuk zijn. Nou, daar gaf ze een heel positief antwoord op…”, glimlacht Nicole. Kortom deze week reed ik vanaf IJhorst naar Zwartewaterland, mijn eerste werkweek zit er al weer op.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500