Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Situatie rond corona stabiel

Geplaatst op: 11 juni 2020

In Zwartewaterland zijn geen nieuwe besmettingen geconstateerd. Ook zijn bij burgmeester Bilder geen nieuwe berichten van overlijdens binnengekomen. Dat bleek donderdag tijdens de corona-update op ZwartewaterFM.

Vandaag is burgemeester Bilder voor het eerst sinds drie maanden ook weer op bezoek geweest bij een Zwartewaterlander die wat te vieren heeft. Mevrouw Touwen uit Zwartsluis werd vandaag 100 jaar. Bilder bezocht de jarige in haar aanleunwoning. “Mevrouw vertelde dat ze ook de afgelopen periode in betrekkelijke afzondering leefde. Maar gelukkig zitten we nu weer in een mooi begin van een nieuwe fase waarin we elkaar weer mogen ontmoeten”, vertelde Bilder op de radio. Overigens hoopt de burgmeester dat hij zijn bezoeken aan jubilerende bruidsparen en uitzonderlijk oude jarigen binnenkort kan inhalen.

Vanavond is ook weer de eerste raadsvergadering in een deels-gevulde raadszaal. De burgemeester ziet er naar uit om de raadsleden weer in levende lijve te treffen. Ondanks dat er geen publiek kan komen, is er vanavond wel een live-stream beschikbaar op de site van de gemeente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500