Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas gaat week eerder open

Geplaatst op: 15 juni 2020

Op dinsdag 23 juni gaan de deuren van de Dorcaswinkel na drie maanden weer open. Een week eerder dan in eerste instantie gepland. De inbreng is de hele dag open, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.30 en op zaterdag tot 12.30. “De winkeltijden worden aangepast naar 12.00 tot 16.00 uur omdat wij de ochtend nodig hebben om de winkel ongestoord aan te vullen en schoon te maken”, aldus Dorcas. 

“Het brengen en ophalen van goederen proberen wij nog zoveel mogelijk te beperken, als het enigszins lukt om dit zelf te doen, heel graag. Onze bezorgdienst rijdt alleen op vrijdagmorgen. Er mogen maximaal 25 klanten tegelijk aanwezig zijn, kinderen kunnen helaas nog niet mee. En uiteraard worden de 1,5 meter en hygiënemaatregelen in acht genomen, wat betekent dat onze koffiehoek en toiletten voorlopig niet toegankelijk zijn voor het publiek. Winkelwaardige goederen kunt u naar binnen brengen en zelf neerzetten op de daarvoor aangewezen plekken via de achterste deur aan de zijkant. Waar nodig is er uiteraard assistentie.”
De ingang is verplaatst naar de zijkant.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500