Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henk van de Belt is vijftig jaar in dienst bij Vebe

Geplaatst op: 15 juni 2020

Het is 50 jaar geleden dat Henk van de Belt in dienst trad bij Vebe Floorcoverings BV. Henk is als 16-jarige jongeman gestart bij Lenvinyl BV en heeft het bedrijf zien groeien van een lokale speler tot een mondiale leverancier onder de vleugels van de Condor-Group. Henk heeft aan deze groei een waardevolle bijdrage mogen leveren door dagelijks, als inwoner van Grafhorst, zijn werkzaamheden als medewerker verkoop (grotendeels binnendienst) uit te voeren. Medio juli hoopt Henk met pensioen te gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Henk van de Belt is vijftig jaar in dienst bij Vebe

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500