Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Evan Bogerd op het Zwier van Dijkorgel

Geplaatst op: 15 juni 2020

eerste foto's van gerestaureerd orgel van de ned herv kerk pkn in genemuiden

Dinsdag 16 juni hoopt de cantor organist van de Westerkerk in Amsterdam, Evan Bogerd, een orgelconcert te verzorgen op het Zwier van Dijkorgel in Genemuiden. Op het programma staan werken van o.a. Guilmant, Parry, Bach, Bogerd, Kint en Herman van Vliet. Het programma begint om 20.00 uur en is evenals bij Gert van Hoef en Ton Koopman weer als livestream te volgen via het youtubekanaal Orgelcomité Genemuiden. 

“Graag attenderen we u op de mogelijkheid om de middels een donatie Orgelcomité Genemuiden te steunen. In het programma ligt de keuze wat in de Engelse hoek met een heel aantal bekende koralen. Een recensent merkt over Bogerd speelstijl op: ‘Zijn Bach straalt een weldadige rust uit terwijl zijn Reger van een soevereine virtuositeit getuigt. Deze eigenschappen maken hem tot een van de toptalenten in zijn vak.’ Of dat zo is? We nodigen u uit dat dinsdagavond zelf beoordelen”, aldus de organisatie.

Kijk hier ook alvast:

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500