Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Starke en Riemens nieuwe assistenten Sportclub

Geplaatst op: 18 juni 2020

Edwin Starke / Herman Jansen

Edwin Starke en Jacco Riemens zijn komend seizoen bij Sportclub Genemuiden de assistent-trainers van Rene van der Weij. Dat maakt de club bekend. Starke is mede-eigenaar van een bedrijf dat zich bezighoudt met jobcoaching en bemiddeling voor mensen die moeilijk een plek kunnen vinden in het arbeidsproces vindt Sportclub 1 een mooie uitdaging in zijn carrière als assistent-trainer. Eerder was hij actief bij het tweede elftal van Genemuiden.

Nog bekender bij de club is Jacco Riemens, nadat hij ruim een jaar geleden zijn actieve carrière gedwongen moest beëindigen wegens een slepende blessure was hij dit seizoen al actief in de medische staf van de club. Doordat de groene mat toch blijft trekken vindt Jacco de functie van assistent een mooie gelegenheid om zijn passie toch nog enigszins te blijven beoefenen.

De functie van verzorger/fysiotherapeut wordt komend seizoen ingevuld door Rianka Hoeve. De 22 jarige Balkbrugse gaat via Fytac de opleiding sportfysio doen en in het kader van deze opleiding verbindt zij zich via Fytac aan Sportclub.

Nadat we eerder meldden dat Arie Wessels zou stoppen bij onze club zijn wij blij te kunnen melden dat Arie toch verbonden blijft aan de club. Arie wordt in het komende seizoen de fysiek trainer voor Sportclub en zal meerder keren per seizoen daarvoor testen uitvoeren. Ook gaat Arie fysieke leerlijnen uitzetten voor JO13 t/m JO19.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500