Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Zwembad’ Kamperzeedijk tijdelijk gesloten

Geplaatst op: 25 juni 2020

Helaas heeft de Dorpsraad moeten besluiten de zwemplek bij de ‘Buitenkolk’ tijdelijk te sluiten. Na herhaaldelijk overlast is het even genoeg geweest. Afgelopen dinsdag is er door de jeugd uit Genemuiden zoveel rotzooi achter gelaten dat de bewoners het wel mooi vinden geweest. Zij hebben de rotzooi die achter gelaten is opgeruimd: bierflesjes in de kolk en rietkraag, pizzadozen die achter gelaten zijn.

En dan hebben we het niet over de jeugd die daar hun behoefte kwijt moet of door het vele bier of combinatie bier en pizza plotseling last krijgt van de maag. Laten we wel wezen, niet elke groep zorgt voor overlast. Onlangs is er met een groep uit Genemuiden een afspraak gemaakt over het opruimen e.d. maar blijkbaar is er een groep die het verpest voor anderen.

Ook voor de Zeedieker  jeugd is dit met het mooie weer een enorme teleurstelling. Want waar kunnen die nu terecht? Helaas lijden de goeien altijd onder de kwaden. Wat kunnen we hier aan doen? Wie hier een oplossing voor weet mag het zeggen……
De Dorpsraad staat open voor goede suggesties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500