Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

4-Skills Soccer Academy en SC Genemuiden verzorgen voetbaldagen in de zomervakantie

Geplaatst op: 4 juli 2020

4-Skills Soccer Academy en SC Genemuiden verzorgen uitdagende voetbaldagen in de zomervakantie; 13 /m 15 juli 2020.

4-Skills Soccer Academy en SC Genemuiden hebben samen eenzelfde visie voor ogen; het aanbieden van de juiste omstandigheden binnen het voetbal, om iedere unieke speler zich verder te kunnen laten ontwikkelen. Met deze mooie samenwerking, verzorgt 4-Skills uitdagende voetbaldagen voor aankomende zomervakantie; 13 t/m 15 juli 2020.Deze voetbaldagen staan helemaal in het teken van het EK 1988!! Het enige jaar tot nu toe waarin Nederland Europees Kampioen werd. Speel ook zelf het complete EK met en tegen je leeftijdsgenoten; vrienden of klas- en teamgenoten.Iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan zich hiervoor inschrijven. Ga hiervoor naar onze webpagina; http://www.4-skills.nl/programmas/4-skills-voetbaldagen/ Zowel voor de beginnende als ervaren speler, staat er een uitdagend programma klaar, waarbij ook complete voetbalteams zich voor kunnen inschrijven. Met een 4-Skills trainer bereid je zo met je team goed voor op het nieuwe seizoen.

4-Skills Soccer Academy heeft veel ervaring in het organiseren en aanbieden van voetbalkampen. Deze ervaring ligt in zowel Amerika als Nederland, waar duizenden kinderen aan hebben deelgenomen. Ook dit jaar biedt 4-Skills de voetbaldagen op verschillende locaties in Nederland aan.Inschrijven kan voor 1, 2 of 3 dagen, voor 24,98, 44,98 en 59,98 euro. Hierbij ontvangt het kind een gaaf 4-Skills voetbalshirt, drinken, fruit, en een superleuke herinnering bij de afsluiting. Verder zijn er gave bekers te winnen bij de activiteiten. De deelnemers worden begeleid en getraind door goed opgeleide en gediplomeerde trainers van 4-Skills Soccer Academy.

De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Ook kun je zelf op het online inschrijfformulier aangeven om graag bij teamgenoten of vrienden in een groep te willen zitten.Ga naar www.4-skills.nl voor alle informatie, data, tijden en prijzen. Volg 4-Skills ook via de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten die door het hele land en bij vv SC Genemuiden aangeboden gaan worden. Ook kun je hier alle foto’s en video’s terugvinden.Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-10515979 of stuur een mail naar arnoud@4-skills.nl

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500