Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oefenzege voor Sportclub

Geplaatst op: 18 augustus 2020

Sportclub Genemuiden won dinsdagavond een oefenduel tegen Go-Ahead Kampen met 4-2. Het was de tweefe overwinning in de oefencampagne waarin Genemuiden vooral tegen sterke tegenstanders speelt.

De Kampenaren stonden in Genemuiden al snel op voorsprong. Volendammer Kees Tol bevestigde binnen enkele minuten zijn reputatie en bracht de 0-1 op het scorebord. Binnen een kwartier boog Sportclub de stand weer om. Van Benthem schoot een strafschop binnen en Kavak krulde even later een vrije trap binnen. Genemuiden kreeg daarna veel kansen op meer, maar met 2-1 werd de rust bereikt.

In de tweede helft maakte Sijmon Eenkhoorn, maar aan de andere kant bleef Tol levensgevaarlijk. Uit een van die kansen scoorde hij de 3-2. In de slotfase was het invaller Snijder die nog een keer scoorde en de eindstand op het scorebord bracht.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500