Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Kaaihof viert jubileum met culinaire week

Geplaatst op: 28 augustus 2020

In september is het alweer tien jaar geleden dat Harold en Jennifer van Dalfsen de uitbaters werden van De Kaaihof, jouw partij voor elk feest. Ook in coronatijden wil het horeca-echtpaar die mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren zij hun tinnen jubileum van 14 t/m 19 september 2020 met een vermakelijke culinaire eventweek.

De mooiste herinneringen aan jouw bijzonderste momenten. Dat is wat De Kaaihof gasten biedt. Van bruiloft tot kraamfeest en van bedrijfsevent tot familiedag. Met de culinaire eventweek zal het niet anders zijn. “Ons jubileum is zo’n bijzonder moment”, stelt Jennifer. “Daar willen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze gasten een mooie herinnering van maken. Daarom vieren we het met iedereen die zin heeft om ontspannen te genieten.”

Jubileumlunches
Met oor voor mensen, neus voor sfeer en oog voor genot stelden Harold en Jennifer een vermakelijk en culinair programma samen. Harold: “Van maandag t/m vrijdag bereiden we tussen 11.30 en 14.30 smakelijke lunches in de Havenkamer. Tot en met zaterdag 19 september bieden we een lunchplankje met drie luxe belegde broodjes, een klein soepje en 2 bitterballen aan voor slechts 10 euro p.p. Ideaal om bij te kletsen met bekenden of om met een collega kort uit de werksfeer te stappen.”

High wine en tea
Op donderdagavond 17 september biedt De Kaaihof met een high wine gasten in de Hofzaal gezellig met elkaar kletsen en toasten. “We selecteren diverse wijnen met een eigen karakter en verhaal”, vertelt Jennifer. “Die serveren we met versnaperingen, die de smaak alleen maar verrijken.” Zaterdagmiddag 19 september is het in de Buitenhof smikkelen en ontspannen genieten met een high tea. “Compleet met zoete en hartige hapjes.”

Muzikale dineravond
Een tongstrelend viergangenmenu met sfeervolle muzikale omlijsting staat zaterdagavond 19 september gepland in de Hofzaal. Harold: “Neem plaats en laat je verrassen door een ongedwongen avondje uit. Dan zorgen wij dat het geweldig klinkt en smaakt.”

Gratis kindershoot en loveshoot
Uiteraard is voor bruidsparen ook aandacht in de programmering. Zowel voor die van toen als nu. “Bruidsparen die de mooiste dag van hun leven in de afgelopen tien jaar bij ons gevierd hebben, bieden we in de Buitenhof een gratis kindershoot aan op zaterdagochtend”, laat Jennifer weten. “En wie van plan is om in 2021 te trouwen, raden we aan om hun bruiloft in de maand september bij ons te boeken. Dan krijg je van ons een loveshoot cadeau!”

Vooraf reserveren
Voor elk event en de jubileumlunch moet vooraf gereserveerd worden om alles coronaproof te houden. Harold: “We hebben ter handhaving van de 1,5 meter een gelimiteerd aantal plekken. Desondanks blijft er ruimte genoeg over om te genieten”, aldus Jennifer.

Meer weten, programma bekijken of reserveren? Ga naar dekaaihof.nl/jubileum

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500