Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub wint ook tweede thuiswedstrijd

Geplaatst op: 19 september 2020

Omar Kavak kan weer eens juichen. Foto's Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden pakte zaterdag ook de tweede thuisoverwinning. De ploeg van Rene van der Weij zette SDC Putten met 2-0 aan de kant. De goals werden keurig verdeeld over de helften. Genemuiden heeft nu zes punten uit drie wedstrijden.

Bij Sportclub stonden onder meer Ramon Beens en Matthias Breman in de basis. De ploeg zocht naar de voorsprong en die kwam er  gebeurd via een knappe goal van Omar Kavak. Na een klein kwartier schoof die fraai een voorzet van Rens van Benthem binnen. Dat bleek meteen de ruststand.

Na rust kon Sportclub niet uitlopen. Pas nadat Lucke zijn tweede gele kaart kreeg, gebeurde dat wel. Jur van Dalfsen zorgde voor de 2-0 door een voorzet subtiel binnen te werken. Daarmee stond meteen de eindstand op het bord. Komende week gaat Sportclub op bezoek bij Berkum en daarna komt Flevo Boys naar Sportpark de Wetering.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500