Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 28 september 2020

Melbert Oortwijn met Make my Day

Het afgelopen weekend kwamen verschillende Zwartewaterruiters goed voor de dag op verschillende concoursen. Voor de springruiters werd er in Vollenhove de Vollenhoofsche ruiterdagen georganiseerd en hier verschenen Melbert Oortwijn en Marloes de Vries in het parcours.

Voor Melbert was het nog maar zijn vierde springwedstrijd en viel hierbij voor de eerste keer in de prijzen met zijn pony Make my Day. In de klasse BB/C was het nog even wennen in het eerste parcours maar in het tweede parcours hebben ze zich goed weten te herpakken. Met een mooie foutloze ronde en de 63,5 stijlpunten die ze van de jury kregen won de combinatie de eerste prijs in de gecombineerde klasse BB/ABC.

Marloes de Vries kwam met haar pony Poppings Majade uit in de klasse BB/D. De combinatie is lekker op dreef de laatste weken en wist ook nu weer prijs te rijden. Ze wisten een nette foutloze ronde te rijden en met de 66,5 stijlpunten van de jury daarbij wisten ze beslag te leggen op de tweede prijs in de gecombineerde klasse BB/DE.

Daphne Visscher was afgereisd naar Lelystad met haar paard Slv’s Wish. Hier werd een dressuurwedstrijd georganiseerd en kwam de combinatie uit in de klasse M2. Na een vriendelijk voorgestelde proef die werd beloond met 192 punten mochten ze de derde prijs van de gecombineerde klasse M1/M2 mee naar huis nemen.

Janine Flier en haar paard Harley verschenen in Almelo in de dressuurring voor hun ZZ-zwaar debuut. Hier heeft de combinatie met een keurig gereden proef de jury weten te imponeren en dit werd dan ook beloond met 67%. Een mooi debuut voor deze combinatie want hiermee wonnen ze de eerste prijs in de klasse ZZ-zwaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500