Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Blokker Genemuiden sluit met een fanTAStische actie

Geplaatst op: 30 september 2020

Blokker Genemuiden is bezig aan de laatste week. Voordat zaterdag om 17.00 uur de deuren definitief dicht gaan, profiteren klanten nog van een fanTAStische actie. “Klanten kunnen voor 15 euro een tas kopen en die vullen met spullen uit de winkel. Voor wat niet in de tas past, geldt een korting van 50 procent”, legt Robert van der Vinne uit.

“Ontzettend veel reacties”, hebben Robert en Arianne van der Vinne gehad op het nieuws dat ze de winkel sluiten. Eerder dit jaar openden ze een Blokker in hun woonplaats Nieuwleusen en daarom namen ze het besluit om uit Genemuiden te vertrekken. “Met pijn in het hart, want we hebben 25 prachtige jaren gehad. Daarvoor willen we iedereen bedanken. Niet alleen alle trouwe klanten, maar ook het bedrijfsleven. En vooral niet te vergeten onze medewerkers van nu en vroeger waarmee we dit samen allemaal hebben gedaan.`

Een deel van het klantenbestand hebben ze al teruggezien in Nieuwleusen. “Behoorlijk wat mensen uit Hasselt, maar ook wel uit Genemuiden. Als ze iets van de Blokker nodig hebben, rijden ze even naar Nieuwleusen. Zeker in deze tijd is dat soms toch praktischer dan een bezoek aan een vestiging in de grote stad. Bij ons parkeer je voor de deur.”

Vanaf donderdag beginnen de drie dolle afscheidsdagen. De Blokker-winkel aan de Irenestraat is tot en met zaterdag nog open van 10.00 tot 17.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500