Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk 3:16 komende weken gesloten

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Afgelopen maandag werd ook Jeugdhonk 3:16 door de Rijksoverheid ingelicht over de nieuwe maatregelen die vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur in gingen. Voor de horecasector (hier valt jeugdhonk 3:16 ook onder) waren deze maatregelen ingrijpend.

Zo mogen er geen nieuwe bezoekers na 21.00 uur binnen komen en moet alles om 22.00 uur sluiten. “Als bestuur hebben we daarom besloten het jeugdhonk voorlopig weer te sluiten. Het is voor ons geen doen om voor zo’n kort tijdbestek open te gaan. Tevens merken we dat de besmettingen her en der weer oplopen en willen we geen risico lopen”, vertelt Erna Last.

Over drie weken wordt de situatie weer herzien en informeert het honk iedereen over het vervolg. Wanneer er vragen zijn over het jeugdhonk kan men contact opnemen met Erna Last (06-13378966 / erna_kidv@hotmail.com).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500