Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Totalflooring al jarenlang hét adres voor alle soorten gronddoek

Geplaatst op: 9 oktober 2020

(Adv.) Chris Winter runt al bijna 10 jaar zijn bedrijf in onder andere anti worteldoek en gronddoek in de voormalige manege aan de Sasdijk 11a in Genemuiden. Door het ruime en brede aanbod in producten heeft het bedrijf voor elke toepassing wel een geschikte oplossing

“Ik werk nu ongeveer tien jaar voor mezelf en dat bevalt goed. Daarvoor was ik in dienst bij Edel grass, de handel in anti worteldoek deed ik ernaast in mijn vrije tijd. Ik ben begonnen in Staphorst in een garagebox maar ongeveer 7 jaar geleden hoorde ik dat deze loods beschikbaar was. Vandaar dat ik in Genemuiden terecht ben gekomen met de zaak”, vertelt Chris, van oorsprong een Zeedieker.

Winter heeft meerdere webshops onder zijn dak: gronddoekhandel.nl, totallooring.nl en vogelweringborstel.nl. Het laatstgenoemde is overigens iets van de laatste tijd volgens Chris: “We hebben een vogelweringborstel® om toe te passen onder de zonnepanelen, zo voorkom je dat er vogels tussen de zonnepanelen en dakpannen gaan zitten en schade kunnen aanrichten. Echt een trend.”

Daarnaast verkoopt de ondernemer aan de Sasdijk ook in– en outdoor deurmatten: “Nu is vooral de ‘coronamat’ een hot-item. Deze ligt inmiddels bij enkele ondernemers en winkels in Genemuiden en Zwolle achter de deur”, vult Chris aan.

Het uitgebreide aanbod in anti worteldoek, gronddoek, wegendoek, tentzeil en tenttapijt treft u in de webshops : https://www.totalflooring.nl , https://vogelweringborstel.nl en https://www.deurmatten-shop.nl. 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500