Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan van Arkelstraat moet veiliger

Geplaatst op: 1 december 2020

De gemeente gaat het komende jaar de Jan van Arkelstraat veiliger maken. Dat gebeurt door de oversteekmogelijkheden voor voetgangers te verbeteren en de gevaarlijke kruising aan te pakken. Het is een van de projecten die op stapel staan om de verkeersveiligheid in Zwartewaterland te verbeteren.

Op de lijst staan meer Genemuider locaties. De gemeente wil bijvoorbeeld ook oversteken aan de Koppel en de Simondsstraat veiliger maken. Verder pakt Zwartewaterland de kruising bij de Taghof aan en komt er meer ruimte voor fietsers aan de Zwolse Steeg. Tenslotte staat het verbeteren van het uitzicht aan de Prikker op de agenda.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500