Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twingo Electric: profiteer in 2020 nog van 8 procent bijtelling

Geplaatst op: 1 december 2020

(Adv.) De nieuwe Twingo Electric is momenteel de voordeligste elektrische auto op de markt. Met een speciale Renault-subsidie schaf je deze iconische stadswagen al aan voor 19.590 euro. Ook voor zakelijke rijders is dit model erg interessant. Tot 1 januari 2021 profiteren zij namelijk nog van 8 procent bijtelling. Met Renault Private-lease rijd je al een nieuwe Twingo Electric vanaf 299 euro per maand. Vraag bij Renault-dealer Van Kesteren naar de voorwaarden.

De Twingo heeft in de afgelopen jaren niets aan populariteit ingeboet. Het opvallende design valt nog altijd in de smaak bij een groot publiek. Sinds kort is dit model ook in een elektrische uitvoering beschikbaar. De Twingo Electric werd gezamenlijk met de SMART Forfour ontwikkeld.

De Renault-auto beschikt over een accu van 22 kWh. Daarmee heeft de Twingo een actieradius van maximaal 270 kilometer (stadscyclus). De speciale ECO-modus beperkt desgewenst het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen, voor een hogere actieradius. Met de Caméléon-lader laad je de Twingo Electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) snel op.

Direct leverbaar

Bijzonder aan de Twingo Electric is verder dat deze direct uit voorraad leverbaar is. Tot en met het einde van dit jaar profiteert de zakelijke rijder nog van 8 procent bijtelling, waar dat op 1 januari 12 procent wordt. “Deze auto is ideaal voor de kleine zelfstandige die elektrisch wil rijden”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Het is de Twingo zoals we deze al jarenlang kennen, maar technisch helemaal vernieuwd.”

Meer weten over de Twingo Electric of deze met eigen ogen bekijken? Bezoek de showroom van Van Kesteren in Kampen of Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500