Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmeester Peter ruilt zwembad in voor de zorg

Geplaatst op: 14 december 2020

De zwemgroep overhandigt Peter een cadeautje. (Foto: Pieter Polman)

Na ruim 10 jaar neemt badmeester Peter Goetheer afscheid van zwembad Bestevaer. Vanmorgen stond hij de laatste keer voor de de maandagochtendgroep ‘Aquavaria’.

Goetheer was de afgelopen jaren actief bij alle baden in Zwartewaterland. “Maar nu neem ik afscheid. Naast badmeester heb ik ook een opleiding gevolgd tot bewegingstherapeut. Dat wilde ik graag meer tot uiting laten komen in de zorgsector. Het afgelopen jaar heb ik gekeken wat de mogelijkheden zijn. Ik heb de knoop doorgehakt en besloten nu verpleegkunde te gaan studeren”, vertelt hij maandagochtend.

Vanaf januari gaat Goetheer de banken in: “Daarnaast mag ik stagelopen bij zorgspectrum Het Zand in Zwolle en Berghorst in Staphorst. Ik vond het altijd heel gezellig in het zwembad en zal zeker nog een keertje langskomen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500