Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ester Naberman zamelt kaarten in voor eenzame ouderen

Geplaatst op: 17 december 2020

Esther Naberman heeft een doos bij haar huis staan waar vanaf vandaag kerstkaarten ingeleverd kunnen worden. Die deelt ze vervolgens uit bij ouderen.

“Deze kerst zal anders zijn dan we gewend zijn. En dit treft de eenzame mensen en ouderen heel hard. Hoe leuk zou het zijn om een kerstkaart te ontvangen van een ‘wildvreemde’? Met deze kaart steek je hen een hart onder de riem en laat je merken dat je gewoon even aan hen denkt”, vertelt Naberman.

“Dus lever je (zelf geknutselde) kaart in bij mij en ik zorg dat deze kaart bij de mensen van de Meente en eenzame ouderen terecht komt. Als je iemand weet die zo’n kaart kan gebruiken, hoor ik het graag. De kaarten moeten voor 23 december ingeleverd zijn want 23 december breng ik ze rond”, legt Ester uit.

Kaarten kunnen worden ingeleverd aan de Achterweg 28, onder de erker staat een doos waar ze in kunnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500