Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koelwagen van Kaaihof voorziet Genemuiden van kerstdiner

Geplaatst op: 24 december 2020

Een niet alledaags gezicht op het Havenplein: dames die in een koelwagen dozen staan te vullen met varkenshaas en Zwolse mosterdsoep. Een grote tekstkar naast de oplegger schept duidelijkheid: “Haal hier uw kerstdiner af van De Kaaihof.” 

Harold en Jennifer zijn er druk mee: de hele dag kunnen bestelde kerstmenu’s worden afgehaald bij de koelwagen. “Gasten melden zich bij het kraampje, we bekijken de bestelling en stellen dat vervolgens samen in de koelwagen”, vertellen de uitbaters. Afgelopen weken werden online massaal bestellingen geplaatst. Morgen is het een kwestie van ‘even de oven in’ en klaar is je kerstdiner.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500