Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijzencircus en aubade bij Zwartewater FM en CBO

Geplaatst op: 19 april 2021

Op Koningsdag zal tussen 10.00 en 12.00 uur op Zwartewater FM een feestelijk Oranje-radioprogramma te beluisteren zijn. Die uitzending is tot stand gekomen dankzij samenwerking met de Oranjeverenigingen van Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. Voor 10.00 uur is er een alternatieve aubade.

Corné Schaart vertelt namens de Oranjeverenigingen: “In dit programma zijn prijzen te winnen in de vorm van waardebonnen van de plaatselijke winkeliersverenigingen en lekkernijen van de lokale bakkers. Er zullen ludieke opdrachten gegeven worden waarmee de luisteraars die prijzen kunnen winnen. Ook kan men op zoek naar nummers verstopt in de plaatselijke etalages die doorgebeld moeten worden naar de studio.”

De presentatie van deze Oranje-uitzending ligt in handen van Rob van der Spek, inwoner van Zwartsluis en voormalig presentator en producer van de Evangelische Omroep en de TROS. In het programma zal passende feestelijke muziek te horen zijn en zullen de woordvoerders van de plaatselijke Oranjeverenigingen hun steentje bijdragen.

Tussen 08.00 en 10.00 uur heeft de CBO een programma op ZwartewaterFM. Er is een interview met burgemeester Bilder en daarnaast is er een compilatie van aubades in voorgaande jaren. Zwartewater FM is te beluisteren op 107.3 FM en via de kabel op 104.1 FM.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500