Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Loten voor Koningsloterij vandaag nog verkrijgbaar

Geplaatst op: 27 april 2021

De voorbereidingen voor de G.O.V Koningsloterij zijn in volle gang. Honderden mensen hebben één of meerdere loten gekocht. Morgen is de trekking, welke verricht wordt door ‘een lokale vorst’ van de Zeediek.

De trekking is vanavond live te zien op jevindthetingenemuiden.nl vanaf 20.00 uur. Benny Breman zorgt daar voor een live-verbinding. “Dit is natuurlijk een serieuze zaak, dus hebben wij  gekozen voor een serieuze sfeer. Gewoon op het puntje van de bank gaan zitten, met de  oranjetompouce en de loten bij de hand. Een beetje de sfeer van de troonrede, maar dan met een grap er tussendoor”, vertelt Anneke van Dijk namens de GOV.

Op Koningsdag zijn loten nog verkrijgbaar bij: Slijterij Stroomberg, Top1Toys, De Groene Lantaarn, Jansen Mode, Sokkensolder en AH Knap. Verder zijn vandaag ook andere winkels open zoals ‘dIJsko, Flier sport en fashion, BuitenBosch, Van Dijk Brasserie, Anna’s en Vivaldi.

De prijzen, die lokaal zijn ingekocht, zijn adembenemend. Mensen met loten maken kans op een travelcheque ter waarde van 500 euro, een sieraden set, een fiets, Dutz-vaas met zijde boeket, een televisie, een Grohe regendouche en nog veel meer!

Loten zijn nog steeds te koop bij de winkels die vandaag (maandag) open zijn. Bijvoorbeeld: BitterZoet, Readshop en de Groene Lantaarn. Op Koningsdag zijn de loten nog te koop bij AH Knap, Top1Toys en de Groene Lantaarn. “De loten kosten 5,00 euro per stuk en hiermee steun je de lokale ondernemers, omdat we alle prijzen kopen bij de G.O.V ondernemers”, vertelt Anneke.

Woensdagavond zijn alle winnende lotnummers op deze nieuwssite te vinden. Zo kan iedereen rustig nakijken of er wat gewonnen is. Prijzen kunnen donderdag 29 april afgehaald worden bij de winkel die de prijs heeft toegevoegd aan het prijzenpakket. Dit op vertoon van het bijbehorende lot.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500