Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruim 8000 euro voor KWF

Geplaatst op: 24 september 2021

(Ingezonden) Dit jaar zijn we als bestuur ook weer aangenaam verrast door de opbrengsten van de collecte. Het is in deze tijden lastiger dan vroeger om te collecteren. Dit geldt ook voor het vinden van collectanten, waarover straks meer.

We hebben veel bewondering en waardering voor het enthousiasme van onze collectanten Ondanks het feit dat sommige mensen wel thuis zijn maar niet thuisgeven, of opmerken ‘dà is tog nie meer van deze tied”?  Gaan onze mensen dapper door met collecteren en bewijzen dat de landelijke opbrengst van ruim 5 miljoen wel degelijk – mooi bij de tijd is.

Genemuiden heeft ook bijgedragen en hoe?  Samen met de wijken in Genemuiden, de plaatselijk horeca die busjes neerzet en niet te vergeten de industrie, komen we dit jaar op een bedrag van €8125,20. Dat hadden we eerlijk gezegd niet gedacht. Aan allen die hebben bijgedragen aan dit bedrag een woord van oprechte dank. Weet dat jullie werk niet tevergeefs is, maar nu en in de toekomst tot zegen zal zijn.

Oproep.

We zouden nog terugkomen op werving nieuwe collectanten. We blijven om twee redenen behoefte houden aan mensen die zich willen inzetten. Ten eerste zijn een aantal collectantes langzamerhand op leeftijd. Ze houden moedig vol tot het eigenlijk niet meer wil. Chapeau!

Ten tweede, Genemuiden groeit qua aantal bewoners, er komen straten bij zoals u op Tag West kunt zien, ook is er op bescheiden schaal inbreiding in Genemuiden zelf.

Het lijk misschien nog ver weg, toch willen we een oproep plaatsen voor de komende collecte. De KWF-collecte is altijd de eerste week van september. In deze week kies je zelf je dag en geschikte tijd om te lopen.

Opgave kan via het landelijke platform van de KWF, maar we zien net zo lief dat je het rechtstreeks doet via: kwfgenemuiden@gmail.com

We zien met belangstelling en vertrouwen de opgaves tegemoet. Zo mogen we samen de handen ineenslaan voor de medemens die lijdt en strijdt voor zijn gezondheid

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500