Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor pilotengezin Paas

Geplaatst op: 15 oktober 2021

Simons Kleding verkoopt 20 en 21 oktober nieuwe dameskleding in het Hervormd Centrum. Een deel van de opbrengst gaat naar pilotengezin Paas.

Arjan Paas vliegt onbetaald voor de MAF. Een MAF-piloot ontvangt geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De ThuisFrontCommissie (TFC) helpt daarbij. Eén van de acties die de TFC jaarlijks, twee keer, organiseert is de kledingverkoop. Mission Aviation Fellowship (MAF) is een christelijke zendingsorganisatie die met vliegtuigen mensen bereikbaar maakt voor hulp en het Evangelie. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika. Het is de grootste onafhankelijke non-profit luchtvaartmaatschappij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500