Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hapje en drankje tijdens Dag van de Mantelzorg

Geplaatst op: 25 oktober 2021

Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg wil graag samen met mantelzorgers de Dag van de Mantelzorg vieren. Mantelzorgers zijn welkom op woensdagavond 10 november van 19.00 tot 22.00 uur in Hotel Zwartewater in Zwartsluis.

Er is ruimte voor ontmoeting gezelligheid en een hapje en een drankje. Bennie Nieuwenhuis van theater ‘Net Even Anders’ zal een interactieve show ‘Ik hou van Zwartewaterland’ verzorgen. De kosten voor deze avond bedragen 5,00 euro per persoon. U kunt zich voor 5 november opgeven bij Lia Ruitenberg, 06-13014955 of l.ruitenberg@ijsselheem.nl

Er wordt om de coronacheck gevraagd of een geldig testbewijs.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500