Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugd vermaakt zich tijdens Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 25 oktober 2021

Zaterdag 23 oktober stapte de lokale tafeltennisjeugd al vroeg in de auto of op de fiets richting d’Overtoom in Genemuiden. Daar organiseerden de tafeltennisverenigingen uit de gemeente het Zwartewaterland toernooi. 

Arno Withaar namens de organisatie: “Seniorleden hadden de tafels, telborden en afscheidingen al klaar gezet zodat er gelijk lekker gespeeld kon worden. We hebben gewerkt met twee poules die op sterkte ingedeeld waren. Voor sommigen was dit hun eerste echte wedstrijd dus toch nog wel een beetje spannend, maar naarmate de morgen vorderde was de spanning gauw verdwenen en genoot iedereen met volle teugen.”

Withaar besluit: “Als tussendoortje werd er nog even tegen de tafeltennis robot gespeeld, dit vind iedereen altijd erg leuk, maar er is haast niet van te winnen. Ter afsluiting was er een lekker bordje patat met een frikandel voor iedereen die mee gedaan had. Dit maakt alle verloren partijtjes altijd gelijk weer helemaal goed. We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend en dit gaat zeker nog een aantal keer herhaald worden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500