Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wordt Genemuiden morgen wakker met laagje sneeuw?

Geplaatst op: 6 december 2021

Archieffoto: Peter Leenhouts

Het KNMI heeft voor vanavond code geel afgegeven voor de provincie Overijssel. Het kan glad worden door lage temperaturen in combinatie met (natte) sneeuw. Vooral tussen 22.00 en 03.00 uur is het extra goed opletten. 

“Ik verwacht geen witte Alpen in Zwartewaterland”, zegt de Genemuider weerman John Poot. “Op een koude ondergrond kan het wel even wit worden. Ik verwacht dat het eerst gaat regenen en dit vervolgens overgaat in natte sneeuw. Als de natte sneeuw op een koude ondergrond komt kan het even blijven liggen. Maar daar blijft het bij.”

In de loop van de nacht smelt de gevallen sneeuw weer weg. Morgen zijn er perioden met zon. In het noordoosten komt er in de ochtend nog een enkele bui voor, maar in de middag is het overal droog.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500