Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organist Harm Hoeve presenteert nieuwe cd

Geplaatst op: 9 december 2021

Vanwege de aangescherpte maatregelen wordt het jaarlijkse kerstconcert van organist Harm Hoeve ook dit jaar online uitgezonden. Via het YouTube-kanaal van Harm Hoeve kunnen liefhebbers het programma volgen. Op vrijdag 10 december speelt hij vanaf 20:00 uur vanuit de historische Bovenkerk te Kampen op het grote Hinsz-orgel.

Het programma bestaat uit fantasieën over bekende kerstliederen zoals bijvoorbeeld ‘Joy to the world’,’Komt allen tezamen’ en ‘Stille Nacht’. In de meeste kerken is de organist niet zichtbaar; hij zit boven ergens achter de orgelpijpen. Nu hebt u de mogelijkheid om van dichtbij  te zien hoe de organist de mooiste klanken uit het orgel tovert.

Tijdens dit concert krijgt Harm Hoeve zijn nieuwe kerst-cd overhandigt door opnametechnicus Jan Quintus Zwart. Op deze cd worden eigen kerstfantasieën ten gehoren gebracht in een toegankelijke stijl. De cd is te koop bij Total-pomp in Staphorst en Rouveen. Ook kunt u de cd bestellen door een mail te sturen naar harmhoeve@solcon.nl

Het concert blijft de gehele kerstperiode online staan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500