Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezegende Kerst gewenst

Geplaatst op: 24 december 2021

Archieffoto: Jaco Bijlaar

De redactie van Genemuiden Actueel wenst al haar lezers en adverteerders gezegende kerstdagen en een gezond 2022 toe. Ook het het afgelopen jaar was een bijzonder jaar wat nieuws betreft. Veel zaken werden afgeblazen en het ongrijpbare virus had Genemuiden regelmatig in zijn greep.

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de vele ondernemers uit de stad die advertenties zetten en ons financieel ondersteunen. Mede dankzij hen kunnen wij nieuws blijven brengen. Ook in het jaar dat achter ons ligt hebben we weer honderdduizenden bezoekers mogen verwelkomen op de online stadskrant. Bedankt voor het gestelde vertrouwen!

Maandag 27 december staat de redactie weer klaar met het laatste nieuws uit de Tapijtstad. Voor nu wensen we u een fijne Kerst toe.

Eer zij aan God in de hoogste hemelen, en vrede op aarde, in mensen een welbehagen. (Luk. 2 v. 14)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500