Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CU start verkiezingscampagne met ‘frisse duik’

Geplaatst op: 29 januari 2022

Zaterdagochtend is de campagne van de ChristenUnie op ludieke wijze van start gedaan met een frisse duik in het prachtige openluchtzwembad van Hasselt. De duik vormt letterlijk een ‘frisse start’ van de verkiezingscampagne op een plek die goed aansluit bij een van de speerpunten van het verkiezingsprogramma. Want recreatie, sport, gezondheid en leefomgeving maken een belangrijk onderdeel uit van het programma 2022-2026.

In een gesprek met Raymond Spijkerman, algemeen manager Stichting Zwembaden Zwartewaterland en Roel Huls, voorzitter bestuur SZZ, heeft de top van de verkiezingslijst over het zwemmen in Zwartewaterland gesproken. “De waarde van onze drie zwembaden is groot voor onze gemeente. Bijvoorbeeld omdat kinderen er leren zwemmen; de zwemverenigingen belangrijke sociale verbanden zijn. En ook omdat zwemmen naast lopen en fietsen een gemakkelijke en gezonde manier van sporten is”, concludeert de fractie.

Aansluitend werd het verkiezingsprogramma aangeboden aan Raymond Spijkerman door lijsttrekker Tamme Spoelstra en Alberdine Kijk in de Vegte-Floor als nummer 2 van de lijst. De ChristenUnie gaat haar campagne aan de hand van opgestelde speerpunten vormgeven en hoopt zoveel mogelijk mensen, groepen en bedrijven hierbij fysiek te ontmoeten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500