Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online en eenvoudig dakkapel ontwerpen bij Van Hattem

Geplaatst op: 29 januari 2022

​(Adv.) Een nieuwe woning kopen is vandaag de dag niet eenvoudig. Veel woningeigenaren kiezen er voor om hun huidige woning onder handen te nemen door deze te verbouwen of uit te breiden. Van Hattem Dakkapellen en deuren heeft een tool ontwikkeld waarbij je zelf eenvoudig een ontwerp maakt voor een dakkapel.

“Via een speciale functie op onze site kun je zelf bepalen hoe groot je de dakkapel wil hebben, welke kleur deze heeft, uit welk materiaal deze bestaat en hoeveel ruimte de kapel heeft”, zegt Robert van Hattem. Hij merkt dat de tool al veelvuldig gebruikt wordt: “Zo kunnen belangstellenden vrijblijvend een indruk krijgen en hun eigen wensen toepassen in het ontwerp. Wie na het zien van zijn of haar ontwerp benieuwd is naar de kosten, krijgt op aanvraag een scherpe offerte toegestuurd.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Maak kosteloos en vrijblijvend een uniek ontwerp voor uw woning via de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500