Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Active Creations zoekt schoonmaker

Geplaatst op: 1 februari 2022

(Adv.) Doen waar je goed in bent. Daar houden we van bij Active Creations in Zwartsluis. Dat gaat ons goed af bij het versterken van merken, maar helaas een stuk minder als het om poetsen, boenen, dweilen en stofzuigen gaat.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons schoonmaakwerk versterkt! Verspreid over twee of drie dagen in de week mag jij 8 tot 10 uur bij ons komen doen waar je goed in bent: uitblinken in onze Merkmakerij laten blinken! Bij voorkeur buiten kantoortijden (9.00 tot 17.00). Interesse of meer informatie? Bel met 038 386 9367.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500