Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis Bouwgroep zoekt nieuwe relaties op Valentijnsdag

Geplaatst op: 11 februari 2022

(Adv.) Groothuis Bouwgroep gaat rond Valentijnsdag op zoek naar nieuwe relaties. Mensen met liefde voor hun vak die samen met de aanbieder van vastgoed hun dromen en ambities willen waarmaken. “Tijdens een speeddate vertellen we alles over Groothuis Bouwgroep en de functies binnen ons bedrijf. Misschien groeit onze first date wel uit tot een duurzame relatie”, zegt HR Business Partner Jenine.

Groothuis Bouwgroep groeit op alle fronten. Het bedrijf realiseert vastgoedoplossingen voor nu én voor later en draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Vanuit de overtuiging dat ondernemerschap ook rentmeesterschap is, werkt Groothuis Bouwgroep aan het bouwen van de toekomst. Het bedrijf zoekt voortdurend de vernieuwing en loopt voorop bij het zogenoemde circulaire bouwen.

Voor die ambities zoekt Groothuis Bouwgroep gepassioneerde vakmensen die zich samen met het bedrijf verder ontwikkelen en groeien. De aanbieder van vastgoed biedt jong talent en ervaren professionals volop de ruimte. Of ze nou kiezen voor een baan op het kantoor in Genemuiden of liever op de bouw werken aan een van de prachtige projecten die Groothuis Bouwgroep overal in Nederland realiseert.

Valentijnsdag is het moment waarop professionals ontdekken of hun hart sneller gaat kloppen voor Groothuis Bouwgroep. “Tijdens onze afspraak vertellen we alles over ons bedrijf en de rol die onze dates daarin kunnen spelen. Dik kans dat we een klik hebben. Misschien kunnen we het dan meteen over onze huwelijkse voorwaarden hebben”, lacht Jenine.

Ontdekken of jouw hart sneller gaat kloppen voor Groothuis Bouwgroep? Maak snel een afspraak door te appen of bellen naar Jenine via 06 – 274 036 99.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500