Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier spelers verlengen bij Sportclub, Van Wijnen stopt

Geplaatst op: 11 februari 2022

Jur van Dalfsen, Robert Riezebos, William Jansen en Martijn Eenkhoorn hebben aangegeven ook volgend seizoen weer graag deel uit te willen maken van de eerste selectie van SC Genemuiden.

Jur van Dalfsen en Robert Riezebos raakten beiden in de voorbereiding op het lopende seizoen zwaar geblesseerd aan de knie. Intussen geldt voor beiden dat het revalidatie traject voorspoedig verloopt en dat ze hopen aan het eind van het lopende seizoen weer speelklaar te zijn. Jur debuteerde als A-junior in het seizoen 2018-2019 in het eerste elftal en speelde ondanks zijn jonge leeftijd, zijn blessure en de afgebroken seizoenen al 36 wedstrijden voor Genemuiden 1.

Robert Riezebos zit al 7 seizoenen bij de eerste selectie als een van de drie keepers maar kwam tot nu toe nog niet tot officiële wedstrijden voor het 1e elftal. William Jansen kwam afgelopen zomer bij de selectie nadat Jur van Dalfsen geblesseerd raakte. In het begin had hij het lastig maar gaandeweg ontwikkelde hij zich uitstekend waardoor er voor volgend seizoen van beide kanten een positieve stemming ontstond. Martijn Eenkhoorn debuteert dit seizoen in de 1e selectie van de club en heeft intussen de eerste speelminuten gemaakt en geeft aan dat dit naar meer smaakt en dat hij daar vol op voor wil gaan.

Elftalleider/ teammanager Harwin van Wijnen heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een stapje terug te doen. Doordat hij gaat verhuizen naar Kampen wordt het voor hem lastig om altijd aanwezig te zijn. Wel blijft hij beschikbaar voor noodgevallen.

De anders twee elftalleiders/teammanagers, Martin van Dijk en Jan Tuinman, hebben aangegeven ook volgend seizoen weer van de partij te zijn. Voor Martin wordt dat intussen zijn tiende seizoen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500