Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Huisartsen in het zonnetje gezet

Geplaatst op: 12 februari 2022

Het werd volgens SGP Zwartewaterland de hoogste tijd om lokale huisartsen een hart onder de riem te steken. Zij hebben, van heel nabij, de afgelopen heftige coronaperiode meegemaakt. De huisartsen hebben de eerstelijns zorg en ondersteuning verleend waar nodig. Tijdens de bezoeken werd duidelijk hoeveel impact de coronatijd gehad heeft op het werk. Aan alle huisartsenpraktijken in Zwartewaterland is een gezond en smakelijk fruitpakket aangeboden door Karst Kolk.

Naast de huisartspraktijken zijn ook alle predikanten en de uitvaartondernemers bezocht in Zwartewaterland. Ook zij hebben in de coronatijd een moeilijke, verantwoordelijke en soms eenzame tijd doorgemaakt. Daarom heeft de SGP ook hen een fruitpakket bezorgd.

Aan het eind van de week is door Karst Kolk de Voedselbank van de gemeente bezocht. De SGP is trots op de vrijwilligers die hier hun werk verrichten. Tijdens het bezoek wordt duidelijk dat het bijzonder is dat in een welvarend Nederland er toch een Voedselbank moet zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500