Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP legt oor te luister bij lokale ondernemers

Geplaatst op: 26 februari 2022

De SGP heeft in deze week, de week van Oog voor Ondernemen, verschillende bedrijfsbezoeken gebracht in de gemeente. In Zwartsluis konden scheepswerf Geertman en Hydrosta op een bezoek rekenen. Eén van de aandachtspunten voor de SGP is dat op al de bedrijventerreinen achterstallig onderhoud wordt weggewerkt en de bedrijventerreinen de uitstraling en de bereikbaarheid hebben die hierbij past. Ook heeft de SGP deze week een aantal middenstanders bezocht.

De SGP ziet de middenstand als één van de motoren van onze samenleving. Daarnaast heeft de SGP ook geconstateerd dat er bedrijven in Zwartewaterland die geen zonnepanelen kunnen aanbrengen omdat het elektriciteitsnet onvoldoende capaciteit heeft om teveel opgewekte stroom terug te kunnen leveren. De partij wil hier de komende verkiezingen werk van maken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500