Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Producten voor Oekraïne stromen binnen bij Hervormd Centrum

Geplaatst op: 2 maart 2022

Fotoserie: Peter Leenhouts

Tijdens de eerste inzamelingsavond voor Oekraïne wisten tientallen mensen de weg naar het Hervormd Centrum te vinden. Kratten vol kleding, levensmiddelen, huishoudelijke producten en cosmetische producten werden naar de Stuivenbergstraat gebracht. Het initiatief komt van de Hervormde diaconie.

Donderdagavond 3 maart van 18:45 tot 19:45 uur en vrijdagmiddag 4 maart van 14:00 tot 15:00 uur kunnen belangstellenden ook langs komen met spullen. Klik hier om te zien waar men naar opzoek is. De actie financieel ondersteunen kan ook middels een gift op NL66 RABO 0321 4094 34 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Genemuiden o.v.v. gift Oekraïne.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500