Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stille tocht voor slachtoffers pontramp start bij Sasbrugje

Geplaatst op: 4 maart 2022

Stichting Vrienden van Oud Genemuiden houdt op dinsdag 8 maart een stille tocht om te herdenken dat precies honderd jaar geleden de pont verging. Bij deze ramp kwamen elf mensen om het leven. De tocht is voor iedereen toegankelijk.

Deelnemers worden verzocht zich om 18.00 uur te verzamelen bij het Sasbrugje (westzijde). Om 18.10 zal de stoet zich dan in stilte in beweging zetten naar het monument bij het Veer. Daar zal burgemeester Bilder eerst spreken, waarna er rond half zeven, het tijdstip waarop de pont verging, een krans zal worden gelegd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500