Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zakelijke portretfoto’s nodig? Active Creations opent fotostudio

Geplaatst op: 4 maart 2022

(Adv.) Met de ingebruikname van een professionele fotostudio heeft Active Creations haar dienstverlening verder uitgebreid. En dat wordt gevierd met een ‘Eerste indruk-actie’.

“Het maken van een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Niet alleen in het echt, maar ook op social media, je website en bijvoorbeeld je profielfoto op Whatsapp”, zo vertelt Nadja van het merkversterkende bureau uit Zwartsluis. “Met onze fotostudio kunnen wij je voorzien van een professionele foto om de eerste indruk ook goed te maken”.

Het ideale moment voor jouw perfecte plaatje!

Nu de lockdown voorbij is en je weer naar de kapper mocht is het een ideaal moment om in de beste versie van jezelf voor de camera te verschijnen. Active Creations maakt dat moment nóg idealer met hun ‘Eerste indruk-actie’ waarover je meer leest op de site.

Ook voor producten of groepen

Deze actie is gericht op profielfoto’s, maar de studio is veelzijdiger. Zo kun je er ook producten laten fotograferen, een groepsfoto maken of een video laten opnemen. “Met verschillende achtergronden en lampen is de studio multifunctioneel inzetbaar. En bovendien kent onze Merkmakerij voldoende leuke hoekjes voor sfeervolle beelden”, aldus Nadja.

Direct boeken of meer informatie? Klik hier!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500