Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duo Hoekman zingt in Grote Kerk

Geplaatst op: 24 maart 2022

Duo Hoekman hoopt op 26 maart samen met Tenira Sturm en het Christelijk Mannen Ensemble ‘Laus Deo’ uit Elspeet, o.l.v. Andries Koetsier, een benefietconcert in de Hervormde Kerk te houden. Het prachtig gerestaureerde orgel wordt bespeeld door Henri Frens en Geert-Jan Hoekman en de vleugel door Laurence Fierens.

In de kerk is plaats voor 800 personen en de organisatie hoopt dat de kerk helemaal vol komt. De toegang is gratis. Het concert begint om 20.00 uur. Daarnaast wordt het live uitgezonden via het YouTubekanaal van Duo Hoekman.

De opbrengst van het concert is bestemd voor het Evangelisatiewerk van ‘Het Lichtbaken’ in Hoorn. Er wordt gecollecteerd, maar ook online doneren is mogelijk. De toegang is vrij, omdat diverse sponsors de kosten voor hun rekening nemen.

Het thema voor de prachtige muzikale avond in deze lijdenstijd is: ‘Ik wil zingen van mijn Heiland’. Behalve de bijdragen van de -in korte tijd bekend geworden-  solisten en het mannen ensemble is er ook ruimte voor samenzang. De heer Albert Riezebos uit Genemuiden, die al jarenlang betrokken is bij het Evangelisatiewerk in Hoorn, zal een welkomstwoord verzorgen. Albert van Bragt, als evangelist werkzaam in Hoorn, spreekt een appèlwoord. Kijk voor meer informatie op de website: predikhetwoord.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500