Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avondvierdaagse kan helpende handen goed gebruiken

Geplaatst op: 25 maart 2022

Na twee jaar van afwezigheid hoopt Stichting Avondvierdaagse haar evenement weer op te kunnen pakken. De vierdaagse wordt gelopen van 13 tot en met 16 juni.

“De voorbereidingen zijn in volle gang. De volgende afstanden kunnen er gelopen worden: 5 kilometer, 10km, en 15 km. De jongste kinderen kunnen één dag meelopen. De gemeentelijke vergunning is aangevraagd, de routes zijn weer uitgestippeld en de muziekkorpsen zijn weer vastgelegd. Ook hebben meerdere sponsoren weer toegezegd om ons te ondersteunen. Samen met hen hopen wij een mooie avondvierdaagse te organiseren”, vertelt Tiny Hendriks namens de organisatie.

“Bij het organiseren zijn wij veel vrijwilligers nodig. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers die met ons het verkeer willen regelen. Lijkt je dat wat stuur dan een mail naar tiny.hendriks@ziggo.nl of neem een kijkje op onze website www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl“, vult Tiny aan.

“Als organisatie hopen wij dan ook dat er mensen zijn die zich aanmelden zodat de kinderen veilig over kunnen steken tijdens de vierdaagse. Ook zijn wij nog vrijwilligers nodig voor de inschrijfavond op de maandagavond, ranja schenken of andere hand en spandiensten. Meld je aan en kom ons helpen! Vanaf 1 juni kunnen de wandelaars zich weer digitaal inschrijven. Informatie over het inschrijven volgt later”, besluit het bestuur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500